Baneasa Trail Run 2016 - ultmii km prin padure

Seria Băneasa Trail Run revine cu trei noi ediții în 2017. Peste 4.000 de alergători sunt așteptați la start pentru a experimenta alergarea pe potecă în trei anotimpuri diferite: primavara – 23 aprilie, toamna – 17 septembrie si iarna – 10 decembrie.

Entuziasmul și deschiderea participanților către alergarea pe potecă au făcut ca Băneasa Trail Run să crească de la an la an și să devină cel mai popular eveniment de trail running din București. Cele trei ediții ale seriei din 2016 au fost sold out cu mai bine de o lună înainte de start.

Înscrierile pentru ediția de primăvară din acest an sunt deschise, peste 700 de participanți confirmând deja prezența. Locurile sunt limitate la 1.200.

Cele două trasee de cros 10,5 km (detalii traseu – goo.gl/miOCVN) si semimaraton 21 km (detalii traseu – goo.gl/N2xBks) sunt pregătite pentru a primi alergătorii care vor sa iasă pentru o zi din oraș și să se bucure de o alergare în natură și de beneficiile acesteia. Alergarea pe potecă este benefică atât pentru sănătatea articulațiilor și a ligamentelor, cât și pentru eliberarea de stres și îmbunătățirea stării de spirit.

Kitul de participare al Băneasa Spring Trail Run conține un tricou de alergare Intersport, cupon reducere 20% Intersport, un bidon de hidratare și un baton energizant de la Powerbar, număr de participare personalizat, cip de unică folosință. Fiecare alergator va primi medalie de finisher.

După cursă, participanții sunt invitați la recreere și socializare în zona de eveniment, unde pot servi masa. La masă pot opta pentru o porție de păstrăv la cupor cu legume sau o porție de paste cu sos roșu. Masa va fi completată cu o salată si o bere fără alcool.

Pentru că se aleargă în ziua de Sf. Gheorghe, cei care își serbează onomastica vor avea parte de o surpriză la finalul cursei.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.