Prima Evadare 2016 - cel mai greu concurs de mountain bike la care am participat

Prima Evadare, cel mai popular concurs de mountain bike din România, a dat drumul la înscrieri pentru ediția 2017, ce va avea loc în data de 21 mai. Recunoașterea oficială a traseului va avea loc în data de 22 aprilie.

Vă puteți înscrie aici, iar alte noutăți și informații legate de concurs vor fi publicate pe parcursul pregătirilor. Nu s-a pomenit încă nimic despre alocarea numerelor de concurs, dacă va fi modificat traseul sau cum se va da startul.

Nu știu cum a fost pentru voi, cei care ați mai participat la Prima Evadare, dar pentru mine ediția de anul trecut a fost cel mai greu concurs de mountain bike la care am participat vreodată. Am scris pe larg despre asta, a fost epuizare totală.

M-am înscris fără să stau pe gânduri, chiar dacă sunt conștient că și anul acesta ar putea ploua abundent. Ce-ar fi însă Prima Evadare fără noroi? 🙂 În continuare, țelul meu la acest concurs este să mă clasez în primii 100 de concurenți, poate îmi iese anul acesta. Voi avea de muncit, nu glumă, anul trecut m-am clasat pe locul 161.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.