De aproximativ o lună merg la bazin de trei ori pe săptămână.

În Bucureşti  există o penurie acută de bazine şi multă  lume se întreabă, pe bună dreptate, ce bazin ar putea folosi, în condiţii decente.

Eu merg la bazinul  Lia Manoliu – 23 August. Condiţiile sunt decente, în sensul că apa nu este murdară.

Bazinul Lia Manoliu
Bazinul Lia Manoliu

În schimb, este foarte aglomerat. Ora la care mă duc eu este ora destinată publicului amator – 20.30 – 21.30. Acesta este intervalul în care amatorii se pot antrena. În rest, bazinul este folosit de către sportivii profesionişti.

Revin la aglomeraţie. Ca să vă faceţi o idee,  pe un singur culoar, în momentul maxim de aglomeraţie, pot înota şi câte 10 oameni. Asta înseamnă că nu ai loc să te desfăşori.Şi mai înseamnă că degeaba este bazin olimpic. Rar se  întâmplă să  înot bazinul dus-întors şi să  nu dau peste cineva.

Cu toate astea, îmi dau seama că n-are omul nicio vină că nu înoată ca Thorpe, iar tu te loveşti de el (eu nu înot ca Thorpe 🙂 ).

P.S. Am făcut pozele înainte să vină tot poporul, cât încă mai  era lumină. Sunt făcute cu telefonul mobil. Pe întuneric nu ieşea nimic, deşi momentul ar fi fost mult mai concludent pentru conţinutul articolului.

Comentarii

PUBLICITATE:Fă-ți cumpărăturile de la Decathlon prin acest link și Biciclistul.ro încasează un comision pentru recomandarea făcută.