Ambulanta de Biciclete - comanda online revizia sau reparatia bicicletei

Săptămâna trecută am apelat la Ambulanţa de Biciclete, un serviciu lansat de Răzvan Jugănaru, cu ajutorul căruia poţi comanda online o revizie sau o reparaţie bicicletei tale.

Întotdeauna mi-a fost peste mână să duc bicicleta în service. Niciodată nu găseşti un service liber, mereu sunt biciclete la reparat, oameni care au prioritate, biciclete care sunt mai urgente decât a ta. Şi, în plus, n-am stat niciodată mai puţin de o oră într-un service de biciclete.

Prin urmare, faptul că poţi comanda o revizie sau o reparaţie online mi s-a părut mană cerească. Mi-am făcut cont pe site-ul Ambulanţei, am adăugat adresa şi am plasat comanda. În cinci minute m-au sunat şi au venit să ridice bicicleta chiar în aceeaşi zi.

Am optat pentru o revizie rapidă, care presupune curăţarea şi gresarea lanţului, verificarea şuruburilor, reglajul frânelor şi al schimbătoarelor, centratul roţilor şi verificarea presiunii.

După 48 de ore aveam bicicleta înapoi, direct la mine acasă. M-au sunat băieţii, s-au asigurat că sunt prezent şi în 30 de minute erau la uşă. Bicicleta? Curată ca nouă, unsă şi reglată. Am fost ieri cu ea la o cursă mai lungă, de 120 km, şi s-a comportat impecabil.

Ambulanţa de biciclete are patru tipuri de servicii: revizie rapidă, standard, revizie race şi revizie all inclusive. Cu alte cuvinte, eşti comod, ca mine, ai la dispoziţie reviziile rapide şi standard, mergi la cursă şi vrei să fii liniştit, că nu-ţi cade roata din faţă, cum mi s-a întâmplat mie la Prima Evadare, apelezi la revizia race sau all inclusive. Asta din urmă e şi cea mai scumpă, 210 lei, iar de banii ăştia ţi se desface bicicleta pe bucăţi, ţi se repară tot ce se întâlneşte defect, iar apoi se montează totul la locul lui, uns şi bibilit ca nou.

Recunosc, nu mi-aş fi lăsat bicicleta pe targa Ambulanţei de Biciclete dacă nu-l ştiam pe Răzvan Jugănaru. Mi-am imaginat că un multiplu campion naţional nu s-ar preta să-mi repare bicicleta de mântuială sau că nu s-ar pricepe la orice fel de problemă mecanică.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Bicicleta la control: Cum a fost la Ambulanţa de Biciclete”
  1. Ma bucur ca serviciile pentru biciclisti se diversifica pe zi ce trece, iar acestia au mai multe optiuni pentru pasiunea lor. Oare are si girofar aceasta ambulanta? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.