Biciclete furate - studiu Otto Broker
E plin Facebook-ul de anunţuri de biciclete furate. Otto Broker, care oferă asiguri pentru biciclete furate, a comandat un studiu pe acest subiect.

E plin Facebook-ul de anunţuri disperate de biciclete furate. De cele mai multe ori furtul poate fi evitat, dar hoţii de biciclete profită de neglijenţa şi inocenţa proprietarilor. Nu poţi fi decât un idiot dacă-ţi laşi bicicleta de 5.000 de lei legată de balustradă. Evident că-ţi va fi furată!

Otto Broker, companie care oferă servicii de asigurare în cazul în care ţi se fură bicicleta, a comandat un studiu din care veţi afla informaţii interesante: contextul în care s-a furat bicicleta, perioada zilei, perioada anului, oraşele în care au loc cele mai multe furturi, tipul bicicletei (cele mai multe sunt mountain bike-uri, aşa cum mă aşteptam), valoarea bicicletelor furate sau topul mărcilor furate.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 942 de chestionaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 77 de ani, care au răspuns online întrebărilor. Majoritatea dintre ei, aproape 85%, au fost bărbaţi.

 

 

 

Comentarii

PUBLICITATE:Fă-ți cumpărăturile de la Decathlon prin acest link și Biciclistul.ro încasează un comision pentru recomandarea făcută.