Noua colecție de biciclete Merida a fost prezentată weekendul trecut și în România, la Cheile Grădiștei, în cadrul unui eveniment organizat de către importatorul oficial, BikeFun. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai magazinelor care vând biciclete Merida și celelalte produse din oferta BikeFun,  membrii echipei NoMad Merida CST, care concurează pe biciclete Merida, dar și reprezentanți ai presei de specialitate.

Biciclistul.ro nu a figurat pe lista BikeFun, nu vă pot oferi un articol despre ce s-a întâmplat acolo, dar puteți citi ce ce a scris de Dragoș Mitroi, de la Freerider. N-am mai găsit alt articol legat de acest eveniment, prin urmare trebuie să vă bazați doar pe Freerider.

Mai există un album foto pe Facebook, publicat de BikeFun, din care nu prea se înțelege mare lucru, apar niște oameni, apar niște biciclete și cam atât.

Evenimentul din România a fost mai mult o întâlnire între prieteni, din câte mi-am dat seama. De fapt, adevărata lansare a noilor biciclete Merida a avut loc la sfârșitul lunii mai, la Albstadt, Germania. Merida s-a folosit atunci de faptul că în localitate a avut loc o cupă mondială de mountain bike (unde au participat și cicliști români) și a lansat în prezența a 56 de jurnaliști, din 19 țări, noi modele de biciclete pentru sezonul 2017. La întâlnire au fost prezenți și legendele echipei Multivan Merida Biking Team, Jose Hermida și Gunn-Rita Dahle Flesjå, bucuroși să răspundă oricăror întrebări.

Atunci au fost prezentate modelele Big.Nine 29” și Big.Seven 27,5”.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.