Bradley Wiggins - Turul Frantei 2012 - la revedere!

Bradley Wiggins, campion olimpic și erou național în Marea Britanie, a fost implicat într-un accident în timp ce se antrena pe bicicleta sa.

Nu vreau să vă țin în suspans, dacă n-ați aflat de știre deja, dar Wiggins este ok. A fost rănit, are ceva julituri, dar nimic grav care să-i pună în pericol viața sau care să-l împiedice să mai facă sport de performanță.

Totuși, un martor a spus că Bradley Wiggins părea să aibă dureri foarte mari după accident.

Accidentul a avut loc chiar în Marea Britanie, în Wrightington, un sat din nordul regiunii Lancashire. Mașina i-a ieșit fix în față, în dreptul unei benzinării.

Bradley Wiggins a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Londra la proba de contratimp și toată lumea se așteaptă să fie făcut cavaler până la sfârșitul anului.

Accidentul vine în contextul în care astăzi lui Bradley Wiggins îi apare autobiografia.

Bradley Wiggins - carte autobiografie

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!