Decathlon antrenamente indoor

De când cu COVIDUL antrenamentele indoor au devenit ceva obișnuit pentru mulți dintre sportivii amatori. Acum că a venit iarna peste noi avem un motiv în plus să ne antrenăm acasă, la căldurică, cel puțin la exerciții de forță sau cycling indoor.

Decathlon are o pagină dedicată antrenamentelor indoor, Sport la tine acasă îi spune, cu peste 700 de produse pentru diverse activități, de la body building până la yoga și gimnastică.

O parte dintre echipamente le-am achiziționat deja și vă pot da lămuriri despre ele, cum ar fi bară de tracțiuni, bandă elastică, mânere pentru flotări sau minge gym ball. Vă las pe voi să le descoperiți pe restul, eventual lăsați-mi un comentariu cu ce v-ați luat, poate mă inspir și eu din alegerile voastre.

De exemplu, bara de tracțiuni o folosesc zilnic, atât pentru forță, cât și pentru stretching. Mi se pare cea mai bună modalitate de a mă întinde, mai ales după ce stau mult pe scaun, cu ochii la calculator. Folosesc destul de des și mânerele pentru flotări, sunt comode pentru mâini și chiar simți că lucrezi mușchiul suplimentar, față de flotările obișnuite.

Aș mai avea în plan să-mi cumpăr niște benzi de tip TRX, ca să lucrez cu propria-mi greutate corporală. Le agăț de bara de tracțiuni, pe care am montat-o la tocul ușii de la bucătărie :).

Am și eu nevoie de sugestii: aveți idee cu ce tip de echipament m-aș putea antrena indoor astfel încât să îmi îmbunătățesc musculatura pentru plank? Sunt într-o provocare cu membrii Unstoppable Sport Club, care stă mai mult în poziția de plank și, deocamdată, cu ale mele 6 minute nu sunt în top 3 :). Antrenamentele pentru plank tonifică musculatură abdominală, umerii, tricepșii și musculatură picioarelor (deci cam tot) – cel puțin așa am simțit eu la antrenamente.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE