HIGH5 - Energy Gel

Ați observat, poate, niște bannere publicitare cu HIGH5 pe Biciclistul.ro. Au apărut în urma colaborării pe care am pus-o la punct cu Nutricult, firma care aduce produsele HIGH5 în România.

Mai precis, în schimbul bannerelor, am primit Energy Gel-uri și pulbere Energy Sourcecare să mă ajute să prestez bine la antrenamente. Am început deja să le folosesc și pot să-mi spun că-mi plac. Gelurile se încurgitează foarte ușor, spre deosebire de altele, care îți cam stau în gât, mai ales când îți bubuie inima mai tare din cauza efortului.

HIGH5 - Energy Gel

Energy Gel-urile sunt butoane turbo. Din câte știu eu, în timpul efortului fizic intens ar trebui luat unul la fiecare 15 minute. Eu așa am făcut la ultimele două curse, la Prima Evadare și la Fără Asfalt, și mi-a fost bine. N-am avut crampe aproape deloc. Acum, depinde și cât de antrenat ești.

Cică gelurile nu conțin ingrediente modificate genetic sau de origine animală. Sunt recomandate oricărui tip de sport: ciclism, alergare, trekking, alpinism, tenis, ski etc.

Băutura Energy Source are un gust plăcut, de citrice, și te hidratează la marele fix. Se poate lua pentru orice tip de atrenament sau cursă. Dacă vă luați, nu uitați recomandarea producătorului: băutura se bea cu o oră înaintea antrenamentului, dar și în timpul acestuia.

Dacă vă ajută cu ceva, băutura făcută din Energy Source conține maltodextrină, fructoză, arome naturale și artificiale, aditivi, acid citric, citrat trisodic, sare, citrat de potasiu.

HIGH5 - Energy Gel produse

Comentarii

Articolul precedentAntifurt bicicletă: Cel mai simpatic sistem (Video)
Articolul următorTurul Franţei 2012 – Fabian Cancellara câştigă etapa prolog
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE