Bazin Olimpia, cursuri inot copii adulti

Update: Concursul s-a încheiat, voi reveni în curând cu detalii.

Clubul sportiv Mazicon oferă trei ore de înot la bazinul Olimpia, în cadrul unui concurs organizat pe Biciclistul.ro.

Mecanismul este simplu: trebuie sa postezi un comentariu în care să spui când și cum ai învățat să înoți.

Câștigătorii vor fi în număr de trei, iar premiul este o ședință gratuită de înot la bazinul Olimpia. Câștigătorii vor fi aleși de către Daniel Nistoroiu și Cristian Mihălțan, antrenori în cadrul clubului Mazicon.

Concursul începe luni, 5 noiembrie, și se termină tot luni, 12 noiembrie, la ora 12. Succes!

Despre bazinul Olimpia

Bazinul Olimpia se află în București, pe șoseaua Iancului nr. 128, sector 2. E vis-a-vis de McDonalds-ul de la Electroaparataj.

Bazinul este semiolimpic, adică are o lungime de 25 de metri și șapte culoare. Adâncimea apei variază între 2,46 metri și 3,70 metri. Pe marginile bazinului se află o bordură unde te poți sprijini și odihni. Bazinul Olimpia a fost inaugurat în luna ianuarie 2012, iar apa are o temperatură constantă de 28 de grade Celsius.

Merg acolo o dată pe săptămână și îmi duc și copiii. Îmi place bazinul, e modern. Vestiarul este cam mic, dar eu am trecut peste acest dezavantaj pentru că este foarte aproape de casă.

După cum se vede și în fotografie, bazinul Olimpia este acoperit. Are o instalație specială de aer condiționat, astfel încât se poate respira ok în incintă.

La bazinul Olimpia se poate ajunge cu 104, cu coborâre la stația Pierre de Coubertain. Bazinul se află la două minute de mers pe jos față de stația de mașină 104. Se poate ajunge și pe șoseaua Iancului, cu tramvaiul 55 sau 46. Nu știu cum îi spune la stația respectivă, dar este cu 30 de metri înainte de McDonalds-ul de la Electroaparataj (click pentru hartă)

Bazinul Olimpia

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

25 thoughts on “Bazinul Olimpia: Câștigă o ședință de înot”
  1. Acum vreau sa gasesc un bazin in Bucuresti. Vreau sa particip anul viitor la un triatlon.

  2. inot de fiecare data cand ajung acasa, la constanta si am acces la bazin. in bucuresti nu m-am ocupat de asta, dar nu e timpul pierdut

  3. Salut! Eu am invatat sa inot de la 6 ani, in vara de dinainte sa incep scoala. Parintii au incercat sa ma dea la inot inca de la 3 ani, dar mi-a fost prea frica atunci. Insa la 6 ani am invatat. Am avut unele probleme cu pluta pe spate, dar m-am descurcat pana la un final. Nu aveam cum sa nu invat oricum. Mama stie sa inoate, iar tata nu stie. Au tinut mult sa invat sa inot sia cum imi dau seama ca aveau dreptate si ma simt foare norocoasa ca sunt printre oamenii care stiu sa inoate. E un adevarat privilegiu. Multumesc de sansa!

  4. Adina, copiii își revin repede din șocuri de genul ăsta. Mă bucur că ai învățat să înoți așa de mică. Și, acum înoți des sau te-ai lăsat de sport?

  5. Am invatat sa inot in clasa a 9-a la o piscina de langa casa, de la un profesor super! Insista mult pe tehnica, si daca nu te miscai bine, te scotea pe o banca fierbinte la soare sa “inoti” pe uscat pana iti iese. Asa ca toti am prins repede 🙂 Apoi m-am dus acolo toata vara si urmatoarele trei veri, pana a plecat profesorul, pentru ca simteam ca pot sa ma imbunatatesc tot timpul. Pe atunci ora de inot era cea mai buna parte a zilei si dupa eram obosita si multumita.

  6. Am invatat sa inot la Clubul Elevilor din Constanta, dupa ce am decis sa-mi inving teama de apa dobandita dupa ce am cazut dintr-o barca la varsta de 3 ani. Astfel, in clas a 4-a am intrat pentru prima oara in bazin si am depasit episodul trist in care aproape mi-am pierdut viata.

  7. Am invatat sa inot vara asta, la propunerea unei colege de birou careia ii era urat sa se duca singura la bazin. Dupa vreo 3 saptamani ea a renuntat, eu am fost prinsa din ce in ce mai tare de inot, asa ca de la jumatatea lui mai pana la jumatatea lui octombrie, de 2 ori pe saptamana, eram moarta-coapta la ora de inot. A fost una din cele mai frumoase veri pentru mine, acum stapanesc stilurile crawl, bras si spate, voi invata si fluture cat de curand. Iar anul viitor ma bate gandul sa particip la un triatlon. Prima oara cand i-am spus profului meu ce imi doresc, a stat putin si mi-a zis: “si cat spuneai ca vrei sa inoti? ” ..min 500m .. “ok, primii 30 ii inoti bine, mai ai 470 :D”
    Bazinul meu este “vecin” de cartier cu bazinul Olimpia, sper sa castig concursul macar pentru a putea face o comparatie intre ele 🙂

  8. Am invatat sa inot singur, pe o balta de langa casa bunicilor, langa Mures. Stiam sa fac pluta, asa ca mergeam intr-o tentativa de craul spre mijlocul baltii, si cand simteam ca ma afund/oboseam dadeam din picioare si ma asezam pe spate si ajungeam la mal inotand pe spate (ma rog, vorba vine, ma descurcam cumva). Cumva, am reusit sa nu ma inec si inot decent acum, dar daca ar fi sa fac o recomandare, nu faceti ca mine, apelati la un profesionist.

  9. Am invatat sa inot pe cand aveam 10 ani, la bazinul Olimpic din Pitesti. Mergeam cu trenul de la Campulung in fiecare sambata. Ce vremuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.