Bazin Olimpia, cursuri inot copii adulti

Update: Concursul s-a încheiat, voi reveni în curând cu detalii.

Clubul sportiv Mazicon oferă trei ore de înot la bazinul Olimpia, în cadrul unui concurs organizat pe Biciclistul.ro.

Mecanismul este simplu: trebuie sa postezi un comentariu în care să spui când și cum ai învățat să înoți.

Câștigătorii vor fi în număr de trei, iar premiul este o ședință gratuită de înot la bazinul Olimpia. Câștigătorii vor fi aleși de către Daniel Nistoroiu și Cristian Mihălțan, antrenori în cadrul clubului Mazicon.

Concursul începe luni, 5 noiembrie, și se termină tot luni, 12 noiembrie, la ora 12. Succes!

Despre bazinul Olimpia

Bazinul Olimpia se află în București, pe șoseaua Iancului nr. 128, sector 2. E vis-a-vis de McDonalds-ul de la Electroaparataj.

Bazinul este semiolimpic, adică are o lungime de 25 de metri și șapte culoare. Adâncimea apei variază între 2,46 metri și 3,70 metri. Pe marginile bazinului se află o bordură unde te poți sprijini și odihni. Bazinul Olimpia a fost inaugurat în luna ianuarie 2012, iar apa are o temperatură constantă de 28 de grade Celsius.

Merg acolo o dată pe săptămână și îmi duc și copiii. Îmi place bazinul, e modern. Vestiarul este cam mic, dar eu am trecut peste acest dezavantaj pentru că este foarte aproape de casă.

După cum se vede și în fotografie, bazinul Olimpia este acoperit. Are o instalație specială de aer condiționat, astfel încât se poate respira ok în incintă.

La bazinul Olimpia se poate ajunge cu 104, cu coborâre la stația Pierre de Coubertain. Bazinul se află la două minute de mers pe jos față de stația de mașină 104. Se poate ajunge și pe șoseaua Iancului, cu tramvaiul 55 sau 46. Nu știu cum îi spune la stația respectivă, dar este cu 30 de metri înainte de McDonalds-ul de la Electroaparataj (click pentru hartă)

Bazinul Olimpia

Comentarii