Victoria_Classic_1_bicicleta_Velorbis

Victoria_Classic_1_bicicleta_Velorbis

Velorbis este un producător de biciclete de oraș, iar elementul pe care-l aduce în prim plan este life style-ul. Personal, nu-mi plac aceste biciclete, pentru sunt prea mari, greoaie și butucănoase.

Dar, evident, gusturile nu se discută. Am văzut că majoritatea reclamelor Velorbis sunt făcute cu bicicliste, de unde trag concluzia că publicul țintă al acestor biciclete este în majoritate feminin.

În fine, iată mai jos o bicicletă Velorbis, dotată cu un coș imens, numai bun de făcut piața. De parca ai avea  unde să intri cu bicicleta în piețele românești :).

Tipul pune apă plată în coș, dar cred că funcționează și cu bere.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “Coșul bicicletei Velorbis”
  1. Emilian,
    In filmulet este prezentat cosul cu sistemul unic, de prindere direct pe cadru, FrameFix – patentat Velorbis. Ce face special acest sistem este posibilitatea transportarii unei incarcaturi mari (de bere eventual :)) fara a fi afectata manevrabilitatea ghidonului, cum se intampla in toate cazurile atunci cand cosul este montat pe ghidon.
    In acest fel sunt indeplinite simultan cele doua criterii ce contribuie la excelenta sinonima Velorbis – stil si utilitate.
    Iar faptul ca nu iti plac bicicletele nu trebuie sa te ingrijoreze, nimeni nu e perfect! 🙂
    Te asteptam cu drag la un test ride la primavara!

  2. daca acestia se adreseaza femeilor va spun ca eu cu siguranta nu as lua o bicicleta de genul, intr-adevar este prea mare si greoaie, as prefera una mai sport, chiar daca as avea o rochie pe mine 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.