“Cu bicicleta la mare”, o cursă pentru amatori organizată de către Lucian Mîndruţă,  va avea loc în zilele de 25 şi 26 aprilie. Evenimentul a ajuns deja la opta ediţie.

Anul trecut peste 450 de ciclişti amatori au plecat cu bicicletele către mare, pe traseul Bucureşti – Lehliu – Amara (prima zi) şi Amara-Năvodari (a doua zi).

Se merge cu o viteză de aproximativ 22 km/h, adică lejer, motiv pentru care poţi să te înscrii la această cursă nu doar dacă ai 25 de ani şi faci 5.000 km pe an cu bicicleta, ci şi dacă ai 75 de ani – auzi tata!

Evenimentul beneficiază de o logistică bine pusă la punct, cu maşini de asistenţă şi securitate în faţa şi în spatele plutonului, cu Salvare şi număr de urgenţă care poate fi apelat în orice moment, cu maşină de service pentru biciclete.

Pentru că este un eveniment ce se întinde pe două zile, se oferă cazare în Amara, masa de seară şi micul dejun, dar şi alimentare pe traseu. În plus, pentru drumul de întoarcere se asigură transportul bicicletei, dar şi al persoanelor. Anul trecut au fost 12 autocare şi 7 TIR-uri pentru biciclete.

Preţul nu a fost încă stabilit, pentru că încă se mai caută sponsori, dar în 2014 participarea a fost 250 de lei, iar în aceşti bani au fost incluse toate serviciile pe care le-am menţionat anterior.

Pentru înscrieri daţi un e-mail la ciclism@echipapr.ro.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on ““Cu bicicleta la mare” 2015: Undă verde pentru înscrieri”
  1. As vrea tare mult sa particip .Nu stiu cum se fac exact inscrierile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.