Lance Armstrong proces guvern federal SUA

Am revăzut de curând filmul documentar “Stop At Nothing: The Lance Armstrong Story” (Aka King Of Cheats), difuzat pe HBO GO, pe care vi-l recomand pentru a înţelege cum acest individ, considerat la un moment dat un semizeu, nu s-a oprit de la nimic în căutarea lui după bani, faimă şi succes. Veţi vedea cum, în drumul lui spre succes, a călcat în picioare suflete nevinovate, ce au îndrăznit să-şi facă auzite vocile.

Decăderea lui Lance Armstrong este uriaşă, pentru că a fost cel mai mare campion din istoria ciclismului, a reuşit să câştige de şapte ori Turul Franţei, cea mai greau competiţie de ciclism din lume, dar a fost şi fondatorul uneia dintre cele mai succes fundaţii caritabile din lume. În plus, a învins cancerul.

Declaraţiile pe care le-a dat Lance Armstrong de-a lungul timpului sunt doar unul dintre motivele pentru care trebuie să urmăriţi acest documentar. Ele sunt acum parte din testamentul unui dintre cei mai mari mincinoşi din lume. Este atât de convingător încât, chiar ştiind că fiecare cuvânt pe care l-a rostit este fals, claritatea viziunii sale, tonul ferm al vocii şi maniera în care expune faptele aproape că te fac să-l crezi, din nou.

Un alt mare mincinos, George Constanza, i-a spus la un moment dat lui Jerry Seinfeld secretul său, care i se aplică perfect şi lui Lance Armstrong:

“Nu este o minciună dacă tu crezi cu adevărat”

Lance Armstrong avea nevoie să-şi menţină statutul de supravieţuitor de cancer, de campion absolut, de erou şi pentru a reuşi acest lucru a fost şi Jekyll, şi Hyde, în acelaşi timp. După ce a câştigat al şaselea titlul în Turul Franţei a declarat următoarele: “Îmi pare rău că nu credeţi în miracole”. Miracolul Lance Armstrong s-a transformat însă în mirajul Lance Armstrong.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.