Îmi place de Marius Gorgan, de la bucharestBIKEtraffic, care cred că este unul dintre cele mai urmărite vloguri din România. Merge cu bicicleta prin traficul bucureștean și montează video experiențele pe care le trăiește. Se întâlnește cu tot felul de nebuni, are parte de cele mai diverse situații, te prinde. Vă puteți abona la canalul lui aici, are deja 275.000 de subscriberi!

Marius Gorgan filmat recent o experiență inedită, a mers cu bicicleta tandem prin traficul bucureștean. Înainte de asta i-a luat un scurt interviu unei persoane nevăzătoare, care are ca hobby chiar mersul pe bicicletă.

Aventura a fost posibilă cu ajutorul celor de la Asociația Tandem, ce are ca scop asigurarea oportunităților de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!