Vladut bazin Olimpia

Vlăduț merge la bazin de două ori pe săptămână și a trecut de la colac la pernuțe. În prima jumătate de oră este foarte harnic, dă din picioare, din mâini, face ture de bazin. Pe urmă, în a doua parte a orei, începe să lenevească. Ăsta-i ritmul lui, n-ai ce să-i faci.

Dacă-i promit ceva extraordinar, își revine și înoată ca un mic Phelps. Spre exemplu, ultima oară i-am spus că îi pun Fulger McQueen când ajungem acasă. A fost atât de entuziasmat încât a făcut două ture de bazin fără să stea pe gânduri.

Altfel, dacă e lăsat în pace, începe și cântă și recită poezii în timp ce înoată plutește.

Iată, spre exemplu, un astfel de moment, pe când înota cu colacul (în urmă cu o săptămână).

PUBLICITATE
Fă-ți cumpărăturile pe FashionDays.ro și Biciclistul.ro primește un comision la fiecare achiziție.

P.S. Vlăduț merge la bazinul Olimpia, unde face înot cu Daniel Nistoroiu (antrenor federal de triatlon) și Cristian Mihălțan, antrenor în cadrul clubului Olimpia. Programul pentru copii este miercurea, de  la 17.00 la 18.00, si vinerea, de la 18.00 la 19.00. Persoanele interesate să-și înscrie copiii la bazin pot suna  la 0722.622.220 (Daniel Nistoroiu).

Nu este prima oară când îl ducem pe Vlăduț la bazin. Am mai fost și anul trecut cu el, la bazinul de la Daimon Club, de lângă Sala Polivalentă. Din păcate, bazinul era prea departe de casa noastră și făceam două ore, dus/întors.

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.