Ia cu tine oriunde mergi acest nou instrument smart – smartwatch-ul Tellur U8, cu tehnologia Bluetooth încorporată. Se conectează uşor cu telefonul tău inteligent. Beneficiază de aplicaţie dedicată Android şi iOS.

Intră în lumea tehnologiei inteligente cu acest smartwatch accesibil şi bucură-te de aplicaţiile smart. Ecranul tactil de 1,44” şi memoria SRAM de 32Mb oferă accesul instant la aplicaţii multifuncţionale.

Conectrează smartwatch-ul U8 Tellur cu telefonul tău mobil prin Bluetooth şi bucură-te de muzică oriunde cu ajutorul difuzorului încorporat cu volum reglabil. Funcţia Camera permite realizarea de fotografii la distanţă pe telefonul tău.

Transferă-ţi agenda telefonică din telefon pe ceas, pentru o apelare rapidă a contactelor din agendă, fără a mai scoate telefonul din buzunar sau geantă. Meniul include şi un jurnal de apeluri (recepţionate, efectuate, pierdute). Cu aplicaţia Smartwatch.apk poţi vizualiza mesajele trimise şi primite pe telefonul mobil.

Mai mult, poţi primi prin telefon notificări de pe reţelele de socializare (Facebook, Twitter). Tastatura încorporată permite tastarea unui număr de telefon, chiar dacă nu este în agendă.

Cureaua flexibilă îl face uşor de purtat chiar şi în timpul activităţii sportive. Funcţia pedometru permite contorizarea numărului de paşi, a distanţei şi a caloriilor consumate, cu setarea în prealabil a greutăţii corporale şi mărimii pasului. Pentru activităţile în aer liber foloseşte funcţia Barometru (presiune atmosferică şi temperatură) sau Altimetru. Cronometrează-ţi etapele de efort cu funcţia cronometru.

Ceasul se încarcă prin portul microUSB încorporat, direct de la laptop sau la priză, cu ajutorul unui încărcător cu USB. Autonomia bateriei este de 6h pentru redare muzică şi 3h pentru apeluri. Produsul se găseşte în marile magazine de telecom, IT, electronice, precum şi online, la preţul recomandat de 299 lei.

Pentru mai multe info:
www.tellur.ro
www.facebook.com/TellurInternational

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.