Casti wireless Plantronics

Noile căşti stereo wireless Plantronics BackBeat FIT oferă multiple posibilităţi: asculţi până la 8 ore de muzică sau 6 ore de apeluri şi poţi verifica nivelul bateriei direct de pe telefon. Datorită tehnologiei Bluetooh încorporate, se conectează simultan cu până la 8 aparate.

În plus, te poţi conecta cu o varietate de aparate ce au Bluetooth: smartphone, smartwatch, player audio, smart TV, tabletă, laptop etc.

Butoanele ergonomice integrate pe cască te ajută să controlezi nivelul sunetului, să activezi muzica sau să efectuezi apeluri prin comenzi vocale, fără a mai fi nevoie să manevrezi telefonul sau playerul de muzică.

Una din caracteristicile super-utile a căştilor Plantronics BackBeat FIT este faptul că sunt rezistente la apă – ploaie, transpiraţie şi chiar stropi de apă sau băuturi sport, şi asta datorită stratului de finisare cu nano-tehnologia P2i.

Forma flexibilă şi stabilă te ajută să asculţi muzică sau să vorbeşti la telefon indiferent de tipul de efort: la sală sau în aer liber, ziua sau noaptea. Designul căştii ce se introduce în ureche a fost special conceput pentru siguranţa ta sporită, astfel încât poţi auzi parţial zgomote din mediul ambient, cum ar fi zgomotul unei maşini sau al celor din jur, în timp ce finisajul exterior colorat este reflectorizant şi astfel poţi fi uşor văzut noaptea.

Produsul beneficiază şi de aplicaţii dedicate – Find MyHeadset (declanşează o alarmă pentru găsirea rapidă a căştilor în casă sau în geanta de sport) şi BackBeat FIT Updater, pentru actualizări de soft. În plus, atunci când este deconectată funcţia Play de la aparatul tău, căştile intră automat în modul DeepSleep, putând rămâne în stand-by până la 6 luni, fără a fi nevoie să le reîncarci.

O surpriză plăcută din pachet este şi husa de căşti impermeabilă. Întoarsă pe dos devine un suport de braţ pentru telefonul mobil. Aceasta este prevăzută cu un sistem anti-transpiraţie şi alunecare de pe braţ şi un buzunar interior în care îţi poţi pune cheile, spre exemplu.

Căştile sport wireless Plantronics BackBeat FIT sunt disponibile în trei culori: Green Lime, Blue şi Red Lava. Le găseşti în majoritatea magazinelor de electronice, inclusiv pe net la preţuri începând de la 420 de lei, TVA inclus.

Pentru mai multe info:
www.plantronics.ro
www.facebook.com/plantronicsea

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds