Ecuatia slabirii - Serban Damian

Ecuaţia slăbirii – ghid de nutriţie şi antrenament pentru o viaţă de calitate“, pe care o puteţi cumpăra de la Elefant.ro la 34,99 lei, poartă semnătura lui Şerban Damian, un specialist, medic nutriționist, sportiv amator, fondatorul Ro Club Maraton, cea mai mare asociație dedicată alergătorilor din România, dar şi nutriţionistul echipei naţionale de fotbal a României.

Îmi place această carte, încă o studiez. Este o carte de tip enciclopedic, cu multă informaţie eficient structurată şi spartă în categorii şi subcategorii. În felul acesta îţi este mult mai uşor să urmăreşti un subiect care te interesează anume. Oricum, oriunde ai deschide-o găseşti ceva care îţi captează atenţia, o informaţie despre care nu ştiai sau despre care vrei să afli mai multe amănunte.

“Ecuaţia slăbirii” a ajuns la fix în biblioteca mea, pentru că în această perioadă sunt preocupat în mod special să slăbesc şi de data asta vreau să fie ca la carte :). Am mai avut încercări, dar niciuna dintre ele n-a fost o soluţie pe termen lung. Şi am senzaţia că “Ecuaţia slăbirii” tocmai asta vrea să ofere cititorilor săi, soluţii pe termen lung, strategii pentru cei care vor să ducă o viaţă echilibrată, pentru că kilogramele nu dispar ca prin minune, ci în urma unui stil de viaţă care trebuie să se bazeze pe nişte principii (nutriţionale) susţinute ştiinţific.

Ce mi se pare remarcabil la cartea lui Şerban Damian este faptul că vine cu informaţii pe care-ţi vine să le subliniezi cuvânt cu cuvânt, e un adevărat curs pe care trebuie să-l urmăm cu toţii, un curs ce nu ar trebui să fie facultativ, ci obligatoriu.

Câteva pagini furate:

Articol în curs de actualizare. Editat la 25 ianuarie 2018

 

 

Comentarii

Articolul precedentAlex Diaconu vrea să doboare în 2018 recordul naţional pe distanţa Ironman
Articolul următorS-au deschis înscrierile pentru Prima Evadare 2018
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE