endomondo

Endomondo a ajuns la 20 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aplicația pentru mobil Endomondo Sports Tracker, la cinci ani de la lansare.

endomondo

Cea mai mare rată de creștere a fost înregistrată în Europa și Statele Unite. Oficialii Endomondo au spus că rețeaua a ajuns la un grad de profitabilitate fără să fi avut nevoie de capital suplimentar. Majoritatea veniturilor sunt generate din abonamentul Endomondo Premium, dar și din aplicația plătită Endomondo PRO sau publicitate.

De când a fost lansată, Endomondo a motivat sportivii amatori din întreaga lume să facă sport cuantificabil, ca distanță, cu peste 4.500 de călătorii către Lună.

Mai mult de jumătate din activitățile sportive din rețeaua Endomondo au fost generate de cicliști, care au pedalat peste 988 de milioane de km sau echivalentul a 25.000 de călătorii în jurul Pământului.

Alergarea este cea mai populară activitate sportivă însă, peste 41% dintre workout-urile utilizatorilor fiind din cadrul acestei ramuri. Utilizatorii Endomondo au alergat în cinci ani mai mult de 10 milioane de maratoane.

De curând, Endomondo a lansat Training Plan, o opțiune în care îți poți seta un obiectiv sportiv pentru care primești un plan de antrenamente.


Endomondo îți transformă telefonul mobil într-un antrenor personal, dar și într-un mijloc de comunicare cu alți sportivi cu hobbyuri similare. Endomondo vine cu ceva în plus  față de alte aplicații similare: interacțiunea socială. Îi ajută pe oameni să împărtășească din experiența lor sportivă prin intermediul Facebook sau Twitter, cu aplicații disponibile pe șapte platforme mobile.

Endomondo funcționează pe majoritatea smartphone-urilor.

P.S. Dacă vrei să ne împrietenim pe Endomondo, iată profilul meu.

Comentarii

Articolul precedentEduard Novak, neputincios în Federația Română de Ciclism
Articolul următorCastelli, un nou brand de marcă adus de Moș Ion Roată (P)
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE