Faci sport - miscarea face bine

Dacă faci sport și, pe deasupra mai ai și blog, îți propun un concurs foarte atrăgător, pentru care nu trebuie să faci prea mare efort.

Ai auzit de campania Mișcarea face bine? Am scris despre ea, atunci când a avut loc la București. Este un eveniment inițiat de Romtelecom, prin canalul său Dolce Sport, în parteneriat cu smartatletic și GetFit.

Și pentru că această campanie încă nu s-a încheiat, pentru că urmează și versiunea la mare, pe 26-27 iulie, la Mamaia, vă propun un concurs cu premii uriașe, în valoare totală de 3.600 de lei.

Ce trebuie să faci

În perioada 22-28 iulie trebuie să scrii pe blogul tău un articol în care trebuie să încerci să-i convingi pe cititorii tăi că mișcarea face bine. Aici creativitatea trebuie să fie arma ta. Îi poți ademeni cu imagini video, fotografii, demonstrații practice, nu știu. Va trebui să fii cât mai convingător. Te poți inspira și din evenimentul de pe Facebook, la care poți  da invite prietenilor.

După ce ai scris articolul, lasă un trackback AICI și trimite un e-mail la contact@smartatletic.ro, în care să menționezi numele tău, telefonul și linkul către articolul tău.

Duminică, 28 iulie, la orele 22.00, se pune capăt concursului. Până luni, 29 iulie, tot orele 22.00, are loc jurizarea, în urma căreia vor fi alese maxim 10 articole.

Până joi, 1 august, orele 22.00, publicul este invitat la vot. Care articol strânge cele mai multe voturi, ăla ia premiul cel mare.

Premiile sunt de invidiat: o bicicletă Felt Six 95, în valoare de 1.800 de lei, o pereche de ghete Kangoo Jumps, în valoare de 900 de lei și un echipament TRX,în valoare de 900 lei.

Faci sport - miscarea face bine

Comentarii

Articolul precedentTăcerea lui Bradley Wiggins
Articolul următorRadu Naum e superb!
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE