Miscarea face bine la mare

Întodeauna fac sport mai mult decât de obicei când  ajung la mare. Îmi place aerul, libertatea și spațiul nemărginit de acolo. Îmi place să alerg pe plajă dimineață, când soare stă să răsară, îmi place singurătatea și zgomotul valurilor, îmi place să vizez în timp ce fac mișcare.

Vineri și sâmbătă poți face și tu aceleași lucruri, dar într-un cadru mai organizat și mai diversificat, pentru că Dolce Sport organizează “Cea mai mare oră de sport”eveniment dedicat mișcării în aer liber, parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, va avea loc în Piațeta Perla din Mamaia în următoarele intervale orare: vineri, 26 iulie – orele 16.00-21.00 și sâmbătă, 27 iulie – orele 9.00 -21.00.

Încălzirea pentru cea de-a treia ediție a evenimentului a fost făcută la București, pe 6 iulie, pe o binefăcătoare și răcoritoare ploaie.

La București au participat peste 1.000 de persoane. La mare vor fi cu siguranță mult mai multe, care vor renunța la confortul șezlongului.

Miscarea face bine - Romtelecom - cea mai mare ora de sport
Asta s-a întâmplat anul trecut.

La “Cea mai mare oră de sport” din Mamaia vor avea loc simultan, pe două scene, demonstraţii de aerobic, Kombat Jump, Circuit Training, Khai Bo, Fit Box, Functional Training, Kangoo Jumps, X Tempo, Super Jump, Steel Tonic, Fat Burning.

La cele mai multe dintre clase vor fi prezentate discipline noi, care capătă adepți de la o lună la alta. Acestea vor fi susținute de instructori renumiţi (vezi agenda) alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense. În plus, vor fi disponibile, pe întreaga perioadă a evenimentului, o zonă de “Boot Camp” și una de biciclete staționare.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

Comentarii