Ieri seară m-am întors de la job fără bicicletă. Băi şi m-a prins o ploaie torenţială, aşa cum n-am văzut toată vara. Poate că s-a întâmplat fix ca în desenele animate, s-a aşezat un nor deasupra mea şi m-a făcut fleaşcă.

Aveam pelerină de ploaie, care şi-a făcut datoria, dar de la genunchi în jos eram ca un burete mustit.

M-am gândit mai bine şi am ajuns la concluzia că nu-mi mai trebuie niciun accesoriu şi echipament de ploaie pentru biciclişti. Mă duc în primul magazin pescăresc şi-mi cumpăr nişte cizme din alea până la piept. Ia de mă udă acum ploaie perversă!

Ca şi seara, şi azi dimineaţă în metrou şi RATB a fost un coşmar. Am rămas cu o senzaţie fizică de vomă, din cauza aglomeraţiei, din cauza căldurii, din cauza frânelor. Nu ştiu ce naiba o să fac la iarnă, când nu se va mai putea merge cu bicicleta.

Îmi aduc aminte că iarna trecută obişnuiam să merg pe jos de la Casa Presei până la Aviatorilor. Uneori chiar alergam. Şi de aici îmi vine altă idee în minte: cum te menţii în formă pe timpul iernii?

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Fără bicicletă”
  1. Alergari dimineata si seara. Cam 6-8 km pe zi. Si o intrebare (ce-i drept, e mai mult critica): de ce spunem “job” in loc de “serviciu”? E chiar asa de urata limba asta a noastra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.