Eurobike 2012

Eurobike, cel mai mare târg de biciclete din Europa, își deschide porțile în data de 28 august și ține până în 31 august.

Eurobike, care are loc în Germania, la Messe Friedrichshafen,  este locul în care sunt prezentate ultimele inovații în materie de ciclism, locul în care se bate palma pentru noi afaceri, locul în care au loc schimburi de  informații și se creează noi contacte.

Anul trecut am ratat evenimentul. Îl voi rata și în acest an, dar dacă printre cititorii acestui blog se află persoane care vor fi acolo, le-aș fi tare recunoscător dacă mi-ar trimite și mie câteva informații de la fața locului, o poză, o măslină, ceva…

Anul acesta, Marcel Kittel, câștigător a patru etape din Turul Franței, printre care și glorioasa de la Paris, va fi prezent la standul Felt, miercuri, 28 august, între orele 12:30 și 14:00. Bicicleta lui, Felt F FRD, va fi la stand în toate cele patru zile de târg.

Că tot vorbim de Felt, producătorul va lansa la Eurobike noile modele IA și AR, noul Trail MTB, Virtue Nine și noile e-bikes, care fac trecerea de la commuting la modelele sportive.

Felt nu este singurul producător care cheamă o vedetă la întâlnirea cu fanii. Starurile Lampre-Merida, Damiano Cunego și Filippo Pozzato, vor fi la standul Merida pentru autografe și schimb de impresii cu fanii.

Premiile Eurobike

Șase experți din industrie au comparat și cercetat peste 500 de produse, dintre care 10 vor primi medalii de aur. Câștigătorii vor fi anunțați chiar în data de 28 august, în ziua de deschidere.

La Eurobike 2012 au fost în competiție 439 de produse, iar opt au luat aurul.

Printre câștigătorii de anul trecut s-au numărat Cannondale, pentru bicicleta de curse SuperSix EVO (foto), Magura, pentru sistemul hidraulic de frânare RT8TT (foto), și Thaler Sports, pentru încălțările de bicicletă pentru oraș (foto).

Pentru Eurobike 2013 au fost luate în calcul nouă categorii de premiere:

  1. Biciclete mountain bike
  2. Biciclete cross
  3. Cursiere
  4. Biciclete de oraș
  5. Biciclete speciale
  6. E-Bikes/Pedelecs
  7. Haine
  8. Părți/Componente
  9. Accesorii

Biciclistul.ro va publica lista câștigătorilor în data de 28 august.

Ne puteți urmări pe Twitter, la twitter.com/biciclistul, pe Facebook, la facebook.com/biciclistul, dar și pe pagina de Google +

Comentarii