Foto: bikemag.com

În ultimul timp am observat tot mai multe anunţuri de vânzare de biciclete MTB cu roţi de 26 de inch. Gata, a apus şi în România dorinţa de a avea o bicicletă cu roţi de 26?

Eu am pedalat până acum pe biciclete MTB cu roţi de 26 sau de 29. Dacă mă pui să aleg, voi spune fără ezitare că prefer o bicicletă cu roţi de 29. M-am obişnuit cu această dimensiune, mi se pare potrivită pentru mine, îmi place că pot să trag tare pe plat. Nu cred însă că există foarte mari diferenţe în această privinţă, dacă eşti bine pregătit din punct de vedere fizic tragi tare pe plat şi cu roţi de 26, evident.

Cele mai multe biciclete la vânzare pe dirtbike.ro sunt cele cu roţi de 26, pe urmă cele c u roţi de 29, iar cele mai puţine oferte sunt în dreptul celor cu roţi de 27,5.

 

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!