Magazinul de biciclete Moş Ion Roată vă provoacă la un concurs très sympathique: trebuie să ghiceşti cine va fi victorios în Turul Franţei şi ai şansa să câştigi un super tricou de ciclism Castelli Entrata.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la aceste concurs este să intraţi pe blogul Moş Ion Roată şi să publicaţi acolo un comentariu cu numele celui care credeţi că va lua titlul suprem din Le Tour. După ce competiţia se va fi terminat, va avea loc o tragere la sorţi şi va fi declarat un singur câştigător.

Tricourile de ciclism din seria Castelli Entrata arată super bine, sunt făcute dintr-un material excepţioanal, special conceput pentru a păstra pielea uscată şi pentru a oferi ciclistului o senzaţie de confort pe bicicletă.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!