Nu prea am ieșit în ultimul timp la antrenamente cu bicicleta și asta s-a simțit astăzi dimineață, când am pedalat 45 km.

Mi-am pus ceasul să sune la 05 AM, dar n-am reușit să mă trezesc. Nici măcar nu-mi amintesc să-l fi auzit! Ce-i drept, m-am culcat la 1 dimineața, că am stat să mai lucrez la blog.

La 06.50 AM m-a trezit Ioana și în 10 minute am ieșit pe ușă. Voiam s-o iau spre Cernica, dar am făcut dreapta prea devreme și m-am trezit, la un moment dat, că în stânga mea era autostrada Soarelui, iar în dreapta drumul spre București, pe care chiar nu doream s-o apuc. Am făcut, prin urmare, calea întoarsă, și am luat-o spre Cernica.

N-am mers prea mult, doar până la comuna imediat următoare după Tânganu, nu i-am reținut numele.

Mi-a plăcut însă foarte mult această sesiune, pentru că nu  prea a fost vânt, am pedalat pe răcoare, n-a fost trafic și m-am simțit mai ușor.

N-am scos o medie de viteză prea bună – 28km/h, dar e un început, pentru că aș vrea să fac măcar 10 ieșiri până la Triathlon Challenge Mamaia, unde sunt înscris la proba olimpică.

Viteza maximă a fost 46,9 km/h, iar Endomondo îmi spune că am consumat 2048 kcal, ceea ce trebuie să fie o veste bună pentru greoiul meu corp de 95 kg.

Când m-am întors mă aștepta o salată de vinete proaspăt făcută și absolut delicioasă. Mi-am tăiat și o roșie și a fost un mic dejun perfect.

Comentarii

Articolul precedentȘtirile zilei – 11 august 2013
Articolul următorHigh5 e încă o dată alături de mine
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE