Eu nu știu ce-i învață Herbalife la seminariile sale pe consultanții de vânzări, dar nu cred că le spune să-i hărțuiască pe clienți, să le vorbească urât sau să-i amenințe.

Eu știu un astfel de consultant Herbalife, care mai mult face reclamă negativă brandului decât să-i crească vânzările. Aproape toate grupurile de pe Facebook la care m-am abonat, sportive în mare parte, au fost spamate de  către Florin Leonte, un individ care se  recomandă drept specialist în nutriție și produse Herbalife.

Săptămâna trecută i-am sugerat politicos să  înceteze cu spamul, pentru că nu va convinge pe nimeni să cumpere prafuri Herbalife cu această atitudine. Drept răspuns, am primit alte linkuri de spam.  Acest om nu știe care sunt granițele bunului simț și are o atitudine agresivă cu cei care-l contrazic. Dacă aveți de-a  face cu el nu încercați dialogul, închideți-i pur și simplu ușa.

Dacă nu-i dai block lui Florin Leonte pe Facebook te va toca  mărunt,  exact ca prafurile Herbalife pe care le vinde, cu câte cinci, șase mesaje pe zi. Foarte greu scapi de el și dacă ai apucat să-i dai numărul de mobil să te  ții bine, căci te va suna până când  vei dori să-ți schimbi numărul de telefon.

Sincer, a ajuns  să  mă irite brandul Herbalife din cauza lui. Chiar dacă ar avea produse bune pentru sportivi, n-aș cumpăra de la Herbalife nici dacă m-ar ruga Ciprian Bălănescu, campionul național de triatlon, care este mai nou sponsorizat de această companie.

Dacă nu vreți  să vi se împuie capul despre cum să beți apă structurată,  alcalină, antioxidantă și pură, dacă nu vreți să auziți despre programe de detoxifiere și deparazitare, feriți-vă de Florin Leonte. Nu există tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte decât în poveste.

Comentarii