Herbalife - Adina Stanciulescu

Până de curând  nu știam  nimic despre Herbalife. Până de curând  nu m-a bătut nimeni la cap cu produsele Herbalife. A încercat Florin Leonte, dar l-am ignorat cu succes.

Produse Herbalife

Pe la începutul lunii noiembrie am primit următorul mesaj pe telefonul mobil:

Bună seara! Vă anunțăm că ați primit un voucher din partea dnei Nina Nedelcu pentru a beneficia gratuit de evaluare de sănătate și nutriție: se va măsura rata metabolică, grăsimi corporale și viscerale, masa hidrică, musculară, osoasă și vîrsta metabolică. Veți fi contactat/ă sau puteți suna ptr. validare voucher. O seară frumoasă! Adina Stănciulescu

Mesajul ăsta l-am primit și soția mea. Nina Nedelcu este mama și m-am gândit, pe bună dreptate, că a stat de vorbă cu un “specialist” Herbalife, căruia i-a dat numerele noastre de telefon. Am fost sunați. Ni  s-au servit niște texte de marketing, dar în principiu am aflat că tratamentul cu Herbalife ne-ar costa, de om, cam 500 de  lei pe lună. Și asta la ofertă.

Altceva n-am de făcut decât să dau 500 de lei pe niște căcaturi de prafuri! Nu mai bine îi iau lui Vlăduț bicicletă de banii ăștia?

Pentru cine nu știe, Herbalife este o mizerie de afacere, de tip piramidal, care are peste 5.000 de angajați și, atenție, peste 2,7 milioane de distribuitori independenți. Ei sunt experții la care fac referire în titlul. Oricine poate fi distribuitor Herbalife, oricine plătește pentru niște produse de test, chipurile, pe care să le prezinte potențialilor clienți.

Herbalife - Adina Stanciulescu

Doamna Adina Stănciulescu (foto), specialistă Herbalife, a încercat s-o coopteze și pe  mama în rețeaua de experți Herbalife.  Mama este genul de persoană care te face din vorbe, care te poate ameți, care te poate convinge să faci ceva. Adina Stănciulescu trebuie să fi văzut un potențial uriaș herbalifeuiesc în mama, dar, din fericire, a fost refuzată.

Herbalife este o companie listată  la bursa din New York, o afacere evaluată la peste opt miliarde de dolari. Aproape  97% dintre experții Herbalife nu câștigă nimic! Vând prafuri credulilor, îi păcălesc că produsele le vor rezolva  problemele de sănătate, greutate etc, și nici măcar nu câștigă un sfanț. Dacă nu sunteți convinși că Herbalife este o mizerie căreia nu trebuie să-i dați atenție, mergeți pe  site-ul Facts About Herbalife, aflați de acolo totul.

De curiozitate, există cineva printre voi care a folosit produse Herbalife? Poate lăuda cineva aceste produse?

Comentarii