Alberto Contador - Turul Italiei 2015 - umar dislocat

Am avut doi ciclişti români în evadare de când a început Turul Italiei (Giro d’Italia), în etape diferite, dar cel mai mult m-a impresionat Alberto Contador în etapa a şasea, când a căzut, şi-a dislocat umărul, dar nu a abandonat.

Alberto Contador este lider în Turul Italiei, iar astăzi a strâns din dinţi şi a încercat să stea cât mai departe de necazuri în cei 264 km, cât a avut etapa a şaptea. A fost cea mai lungă etapă din Giro. De fapt, a fost cea mai lungă etapă din ultima decadă a Turului Italiei.

Contador a rezistat cu brio şi şi-a păstrat tricoul roz. Încă mai speră că va câştiga titlul de anul ăsta, în care şi-a propus să câştige şi Turul Franţei.

A fost o etapă care a durat peste şapte ore şi după aproape patru ore am avut un moment în care nu mai ştiam unde să-mi ţin mâna pe ghidon.

Alberto Contador in pluton, etapa 7, Turul Italiei

Pe Alberto Contador îl aşteaptă o etapă grea sâmbătă, pentru că Giro se mută în munţi, iar etapa a opta va avea finish în urcare de categoria 1.

Sursă declaraţii şi foto.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Jos pălăria pentru Alberto Contador”
  1. Am urmarit Il Giro foarte atent, fiecare cursa…si sunt de parere ca Albert Contador chiar a meritat sa castige titlul. Sper sa isi pastreze aceasta constanta si fata de celelalte turnee, pentru ca e intr-o forma foarte buna si a depus mult efort de-a lungul timpului pentru a-si solidifica fortele. Realmente ma bucur ca a castigat, ba chiar mi-a parut rau pentru cursele pierdute in detrimentul altor sportivi mai prost clasati, dar care si-au jucat maximul in acea zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.