Maratonul-international-Bucuresti

A 10-a ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti va avea loc în data de 15 octombrie, fiind amânată data de 8 octombrie, data oficială ce fusese anunţată iniţial, din cauza unui eveniment NATO ce va avea loc la Bucureşti. Ce au anunţat organizatorii:

Deși data de desfășurare a Maratonul București a fost anunțată cu un an înainte, anume pe 8 octombrie, acesta fiind unul dintre criteriile de a fi înscris în calendarul AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor Stradale), IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism) și FRA (Federața Română de Atletism), de curând a fost anunțată la București în aceeași dată, Adunarea Parlamentară NATO.

Traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului București și, din motive de securitate este imposibil să fie organizate două evenimente de o astfel de anvergură în același timp în capitală. Această decizie a fost luată de către autoritățile abilitate ale statului de curând și fiind un caz de forță majora, Bucharest RUNNING CLUB este obligată să schimbe data evenimentului.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds