Maratonul Olteniei - la recunoasterea traseului

Maratonul Olteniei 2018 (24-25 august) are aproape toate locurile ocupate la cursele de trail running şi MTB, potrivit unui anunţ al organizatorilor. Până în prezent s-au înscris 709 sportivi la cea de-a şasea ediţie a celei mai importante competiţii de ciclism şi alergare din regiunea Olteniei.

Nu mai sunt locuri la cursele de trail run, 10,5 km şi semimaraton. Mai sunt disponibile 20 de locuri la cursa de maraton. La MTB mai sunt disponibile 25 de locuri la traseul scurt, de 33 km, iar la cel lung, de 51 km mai sunt 33 de poziţii libere.

Potrivit statisticilor de până acum, bărbaţii reprezintă aproape 72% din numărul total al participanţilor, prezenţa feminină fiind asigurată de către 200 de participante.

Cei care doresc să se înscrie o pot face la www.maratonulolteniei.ro/inscrieri. Taxa este 95 de lei pentru traseul scurt de MTB, respectiv 120 de lei pentru cel lung şi 130 de lei pentru traseul de 42 km, trail run.

Cauzele sociale susţinute de Maratonul Olteniei

Anul acesta, sportivii care participă la Maratonul Olteniei vor susţine trei cauze sociale importante pentru comunitatea locală: programul „Pâine şi mâine” (susţinut de Fundaţia World Vision Romania), programul zilnic de sprijin psihosocial pentru pacienţii din Oltenia (derulat de Asociaţia Little People) şi dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu aparatură modernă.

Maratonul Olteniei este cel mai amplu proiect de responsabilitate socială  a grupului CEZ România. De-a lungul anilor peste 13.800 de oameni au beneficiat de donaţiile realizate de către grupul CEZ în România.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds