Ochelari inot Zoggs Aqua Flex Titanium

Am început să înot de o lună și am devenit obsedat. Visez că înot perfect, mă văd înotând de sus sau din apă, ca și cum aș fi filmat de un antrenor care vrea să-mi analizeze stilul. E o obsesie care sper să mă țină cât mai mult și să fie cât mai cu folos, adică să-mi îmbunătățesc tehnica și rezistența în apă.

La pachet cu această obsesie a venit și dorința de a avea echipamente mai bune, mai performante, iar la mine nu a fost prea greu în ceea ce privește ochelarii de înot. Foloseam o ochelari de înot de la Decathlon. Nu spun că e greșit să-ți cumperi ochelari de înot din acest magazin, dar foloseam un cel mai simplu model posibil și mi se abureau la fiecare lungime de bazin, îmi intra apă în ochi, trebuia să-i tot scot, ceea ce mă enerva teribil.

Așa că am luat măsuri. După discuția cu Bogdan, m-am dus la SportGuru și mi-am cumpărat ochelari de înot adevărați: Zoggs Aqua Flex Titanium. Am înotat cu ei, iar senzația este…wow! Mi s-a luat ceața de pe ochi! Nu intră niciun strop de apă, nu se aburesc, văd perfect cu ei – au lentile mari, care permit un câmp vizual de 180 de grade și se mulează perfect, datorită flexibilității extinse a cordonului care leagă lentilele.

Într-adevăr, Zoggs Aqua Flex nu sunt niște ochelari de înot tocmai ieftini, dar calitatea lor este indiscutabilă. Bogdan îmi spune că cel puțin șase luni de-acum înainte nu va intra nicio picătură de apă în ei. Și am mai primit un sfat, de care voi ține cont: să-i clătesc bine după fiecare utilizare, să nu se usuce cu clor pe ei, pentru că se întărește materialul din care sunt făcuți.

M-am uitat și pe SportsDirect.com și am văzut că sunt și acolo ceva modele de Zoggs Aqua Flex, la prețuri mai mici, pe la 70 de lei. Acum știu ce pun în coș la următoarea comandă :).

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.