Miscarea face bine 2013 - kangoo

Sâmbătă a plouat torențial în București și, chiar dacă ultima etapă din Turul României a fost anulată, asta nu i-a împiedicat pe cei care au participat la evenimentul “Cea mai mare oră din sport” să continue să facă mișcare. Mișcarea face bine și pe timp de ploaie, nu?

La evenimentul pus la cale de Dolce Sport, canalul de televiziune al Romtelecom, au fost peste 1.000 de participanți dornici de mișcare. Și au avut parte de 10 demonstrații sportive, printre care Kangoo Jumps, Zumba, Bokwa, Super Jump, Boot Came, Real Ryder, susținute de 22 de instructori.

În timpul demonstrației de Bokwa, care-i un program de fitness fără coregrafie prestabilită, a plouat torențial, tot fără coregrafie prestabilită :). Nu s-a oprit nimeni ba, mai mult, dansul a devenit și mai activ.

Campania „Mişcarea face bine” este concepută şi organizată de Smartatletic şi Getfit și finanţată de Romtelecom pentru Dolce Sport.

„Mişcarea face bine” este un eveniment anual (prima ediţie a avut loc în 2011), ce încurajează şi face accesibil sportul pentru toată lumea. Evenimentul se desfăşoară în aer liber şi se adresează tuturor categoriilor sociale şi de vârstă, participarea fiind gratuită.

Iată și câteva fotografii de la fața locului:

Miscarea face bine 2013 - copii Miscarea face bine 2013 - dans Miscarea face bine 2013 - demonstratie Miscarea face bine 2013 - jump Miscarea face bine 2013 - kangoo Miscarea face bine 2013 concurs

Comentarii

Articolul precedentORICA GreenEDGE aduce tribut formației AC/DC
Articolul următorTurul Franței: La ce să ne așteptăm în următoarele etape
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE