Maratonul Vinului 2013 - au inceput inscrierile

Maratonul Vinului 2013 - au inceput inscrierile

Duminica viitoare mă duc să concurez la Maratonul Vinului, una dintre cele mai frumoase competiții de mountain bike la care am participat eu în ultimii ani.

Aș clasa Maratonul Vinului imediat după Prima Evadare, în topul meu personal.

La prima ediție am fost pe traseul scurt, anul trecut m-am aruncat la traseul lung (50 km) și am avut bafta să nimeresc fix cea mai călduroasă zi din anul 2012. Am băut peste șapte litri de lichide, apă, energizante etc, și tot am avut cârcei criminali și am fost epuizat.

Anul acesta m-am băgat din nou la cursa scurtă, de 30 km. În 2011, am reușit să mă clasez pe locul 8, la categoria mea de vârstă, 30-39 de ani. Anul acesta îndrăznesc să sper la mai bine și aș vrea să termin în primii cinci.

Nu știu cum va fi vremea, dar până acum Maratonul Vinului a echivalat, din punct de vedere meteo, cu deșertul Sahara. Cu ploile din ultimele săptămâni s-ar putea să fie numai bine anul acesta.

I-am întrebat pe organizatori cum e vremea la Urlați și dacă este cazul să ne facem probleme că va fi mocirlă.

“Urmărim prognozele cu interes…Ce este foarte bine la Urlați este viteza cu care se usucă pământul, zona fiind foarte expusă”, mi-au spus aceștia.

Cine mai vine la Maratonul Vinului?

Momentul sponsorului

Aș vrea să mulțumesc magazinului de biciclete Maros Bike pentru amabilitatea de a-mi fi împrumutat o bicicletă 29er, Focus Black Forrest, pe care m-am dat la Prima Evadare 2013 și pe care voi merge și la Maratonul Vinului.

Apropos de 29ere, Maros Bike are o promoție interesantă la bicicletele astea, cu reduceri consistente, de 20%.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.