Trek Farley EX 9.8

Cel mai nou model fat bike de la Trek, Farley EX 9.8, este destinat ieșirilor în orice anotimp. Bicicleta este dotată cu roți de 27,5 și are un preț de aproximativ 5.500 de dolari.

Cântărește doar 11,5 kg :), are cadrul de carbon și e full suspension.

Eu sunt curios dacă s-ar preta să te bagi la un concurs MTB cu o astfel de bicicletă. Din punct de vedere al greutății n-aș spune că există un impediment, e mai ușoară decât MTB-ul meu de 29. Mai mult, presupun că ai o aderență mult mai bună pe cauciucurile Bontrager 27,5 x 4,5 cu care este echipată.

Trek - fat bike Farley 9.8

Bicicletele fat bike înregistrează cea mai rapidă creștere a vânzărilor, potrivit reprezentanților Trek, care au mai anunțat că cel mai utilizat termen de căutare pe site-ul companiei este “fat bikes”.

Vor fi două versiuni ale modelului Farley EX, unul echipat cu cadru de carbon, iar celălalt cu cadru de aluminiu. Versiunea din urmă va costa 3.500 de dolari. Ambele modele vor fi comercializate începând cu luna august.

Bicicletele Trek sunt importate în România de Surmont, care am văzut că are chiar acum un discount de 25% la bicicletele Trek din colecția 2015.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds