Emilian Nedelcu - Crosul pentru Viata 2019

M-am înscris la Crosul pentru Viață, concurs de alergare ce va avea loc în parcul IOR în data de 14 martie 2020.

Emilian Nedelcu - Crosul pentru Viata 2019
Eu, anul trecut, la Crosul pentru Viață.

Organizat de către Asociația Studenți pentru Viață și Pegas Triatlon Club, este un concurs caritabil, fondurile colectate din taxele de participare urmând a fi donate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” ȋn scopul derulării campaniei “Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Există două tipuri de curse, crosul de 11 km (înscrieri aici) și cel de 3 km, dedicat familiei (înscrieri aici). Va exista și un cros al copiilor, care vor avea de alergat câteva sute de metri – distanța depinde de categoria de vârstă. Pentru copii înscrierile se pot face aici.

Am participat și anul trecut, când am scos o medie de 4:37/km. Anul acesta mă aștept la un rezultat mai bun, având în vedere că recent am reușit să cobor a doua oară sub 19 minute pe 5 km. Mă simt mai în formă decât eram pe vremea asta în 2019, cred că am câștigat ceva mai multă forță de când alerg intervale cu Unstoppable.

Veniți și voi, atmosfera e super, parcul IOR este perfect pentru alergare și, în plus, veți face o faptă bună plătind taxa de participare.

Comentarii

PUBLICITATE:driedfruits.ro/