Citeşte povestea asta, luată de pe forumul ciclism.ro. Aşa ceva e posibil doar în România. Replica asta ar trebui inclusă în brandul de ţară, că prea ne reprezintă.

Sa va povestesc si eu o intamplare…Ce-i drept nu eu sunt pagubitul, ci un prieten. El locuieste prin drumul taberei. Intr-o zi vine de la plimbare, intra in bloc, si el deobicei isi lasa bicicleta pe palier legata cu un antifurt de motocicleta cred, oricum un cablu f gros. A doua zi, surpriza bicicleta a disparut cu tot cu antifurt. In fine, trece peste faza asta, numai anunta politia ca si asa nu se baga…(la noi se fura scutere si nu se mai baga politia dar emite pentru o bicicleta). Peste doua saptamani el fiind acasa, aude niste zgomote pe palier..stiind ca si vecinul isi tine bicicleta pe palier a iesit sa vada ce sa intampla…Si ce crezi ? Tocmai la prins pe unu care opera de zor incercand sa taie antifurtul. Incepe sa tipe la ala, si il ia la alergat. Iese din bloc si da imediat telefon la politie, ii raspunde centralista, ii zice ce sa intamplat (in acest timp el alerga dupa hot), dupa ce ii spune centralistei ca il alearga pe hot, care credeti ca este raspunsul ? “” Pai, sa ne sunati cand il prindeti “” -daca asa poate sa raspunda politia la un apel.. atunci, no comment. 

In fine, il pierde pana la urma pe hot, si suna iar la politie, dupa care primeste un raspuns sec “” Da, o sa trimitem un echipaj in zona “”. Va dati seama ca nu s-au complicat ei prea mult..Oricum macar nu a disparut bicicleta vecinului :) . 
Dar nu imi iese nici acum din minte ce raspuns ia dat respectiva de la politie “” Sa ne sunati cand prindeti hotul “” …

Comentarii

Articolul precedentRecordul pentru cea mai rapidă bicicletă din lume
Articolul următorLa Moş Ion Roată se munceşte
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE