Sunt plecat în cantonament în perioada următoare, motiv pentru care n-o să fiu foarte activ pe Biciclistul.ro. Nu prea am acces la Internet, prind o bucată de conexiune doar seara, nu merge prea grozav și sunt și cam obosit.

Am spus cantonament pentru că anul trecut, în vacanță, am alergat aproape 100 km, sper să repet o ispravă similară și anul acesta.

Suntem campați în Bulgaria, stațiunea Ahtopol, unde am ajuns la capătul unui drum extrem de obositor, de peste opt ore. Peste o oră și jumătate am stat la podul de peste Dunăre, unde românii nici acum nu au fost în stare să termine lucrările de consolidare sau ce naiba fac acolo.

Copiii s-au simțit bine pe drum, nu s-au plictisit prea tare, iar Vlăduț n-a mai vomitat, ceea ce e mare lucru, pentru că el este mai sensibilos la drum lung.

Măcar cineva s-a simțit bine și cât am așteptat a podul vieții.
Măcar cineva s-a simțit bine cât am așteptat a podul vieții.

Ahtopol este o stațiune mică, liniștită, fără viață de noapte. E un fel de 2Mai, dar mai curată și cu peisaje mult mai spectaculoase.

Stăm într-un complex de apartamente, cocoțat pe cel mai înalt deal și cu vedere la mare. Avem terasă – ura!, iar în fața noastră se întinde marea nesfârșită. Este incredibil de liniște aici, nu se aud mașini, nu se aude muzică, doar marea, fâș, fâș.

Azi ne-au trecut prin fața camerei doi cai, motiv de bucurie pentru copii, care s-au entuziasmat la culme, de parcă n-au mai văzut animale niciodată.

20160617_160402

Apa are în jur de 19, 20 de grade Celsius. Nu e ciorbă, dar nici nu ne putem plânge că nu putem face baie.

Revin cu fotografii.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds