IRB Nations Cup - rugby Romania

Mama a lucrat în MAPN, adică Armata Română, pentru cine nu știe. Și, când eram puștan, am rugat-o să-mi aranjeze să fiu primit la polo, la Steaua. Îmi plăcea apa și mi se părea un sport mișto. A vorbit și am fost chemat, curând, la club. Numai că, acolo, surpriză, mă aștepta un antrenor de rugby, care m-a măsurat din cap până în picioare și a declarat satisfăcut că sunt bun.

Aventura mea cu acest sport a durat două luni. Ne-am despărțit atât de rapid pentru că, vorba fotbaliștilor, n-am reușit să mă integrez în colectiv :). Am rămas, totuși, cu niște amintiri frumoase. Îmi plăcea mult să execut lovituri de pedeapsă. Aveam forță în picior și nimeream buturile de la mare distanță.

Chinezu mi-a readus la viață aceste amintiri când m-a rugat să anunț cititorii Biciclistul.ro o chestie foarte tare, care sper să vă prindă.  Federația Română de Rugby organizează pentru a șasea oră consecutiv IRB Nations Cup. La această competiție de top o să participe echipa României, dar și Uruguay, Italia A, Argentina Jaguars, Portugalia și Rusia. O să fie meciuri foarte tari!

IRB Nations Cup - rugby Romania

Și acum vine partea frumoasă. Federația Română de Rugby oferă o tribună întreagă fanilor acestui sport, care fani sunt implicați în social media. Se va numi Tribuna 2.0 🙂  Stejar asigură în fiecare zi câte 200 de beri pentru suporterii din Tribuna 2.0 🙂

Meciurile

Meciurile se vor disputa pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Vineri, 08 iunie
România vs Uruguay – 16.00
Rusia vs Italia A – 18:00
Portugalia vs Argentina Jaguars – 20:00

Marți, 12 iunie
Portugalia vs Italia A – 16:00
România vs Argentina Jaguars – 18:00
Rusia vs Uruguay – 20:00

Duminica, 17 iunie
Rusia vs Argentina Jaguars – 16:00
Portugalia vs Uruguay – 18:00
România vs Italia A – 20.00

Ofer o invitație dublă

Biciclistul.ro și Chinezu oferă o invitație dublă pe toată durata turneului, în Tribuna 2.0, acelui cititor care ne va spune, cel mai iscusit, de ce vrea să meargă la aceste meciuri de rugby.

Ce mai puteți face

– să participați la campania derulată prin BlogalInitiative.ro și la care puteți câștiga tricouri și mingi oficiale, precum și bannere pe frr.rochinezu.eu și sportlocal.ro.
– să scrieți la voi pe blog despre turneu sau despre campania prin BlogalInitiative.ro ca să promovăm cât mai mult ideea că anul acesta avem o tribună specială, Tribuna 2.0
– să promovați pe Facebook, Twitter și pe unde mai puteți campania și turneul, ca să audă cât mai multă lume.

Comentarii

Articolul precedentȘireturi pentru triatlon
Articolul următorDe ce n-am scris despre Turul Ciclist al României
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE