Foto: GettyImages. Sursa

Ştiţi cum funcţionează “Telefonul fără fir“, se pleacă de la un cuvânt şi se ajunge la un cu totul alt cuvânt. În mod similar, eu plec de la un articol şi, fără nicio logică prestabilită, ajung la un alt subiect/articol care îmi atrage atenţia şi mă impresionează.

Azi am ajuns la chinezul Zheng Tao, un înotător incredibil, fără braţe, care a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, la categoria sa, S6. În cadrul acestei categorii intră înotătorii cu “short stature or amputations of both arms, or moderate co-ordination problems on one side of their body”.

Mă uitam peste noul calendar de concursuri de alergare Runfest şi am observat că există o competiţie nouă, care se numeşte The Music Run. Am intrat pe site-ul acestei competiţii şi am văzut filmul de prezentare. La sfârşit, YouTube mi-a făcut mai multe sugestii, printre care şi finala pe care a câştigat-o Zheng Tao la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012.

Urmăriţi finala, este impresionantă. Urmăriţi-l pe Zheng Tao cum înoată fără braţe şi ce timp scoate! Te ia cu furnicături!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.