Vești bune pentru fanii concursului TriKids Challenge, care a fost anulat anul trecut, în toamnă: revine în forță anul acesta, cu ocazia Festivalului de fitness și sport – Cea mai mare oră de sport, din cadrul Mișcarea face bine, powered by Dolce Sport.

TriKids Challenge va avea loc în data de 4 iunie 2016, iar organizatorii ne promit și o ediție de toamnă.

Unde? Stadionul Național de Rugby “Arcul de Triumf”.

Ce probe? Cros, duatlon și family fun run.

Cine poate participa? Orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, iar părinții și bunicii sunt bineveniți la întrecerea în familie.

Înscriele se fac aici

Natalia are un titlu de apărat 🙂 (în 2014 a luat locul 1 la categoria fete 4-5 ani, duatlon), vom participa negreșit, în familie. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!