Pantofi de alergare Brooks

E foarte bine că există bugete dedicate pentru comunicarea în mediul online, social media, bloguri etc, dar din când în când nu strică să intri în mulțime și să asculți. Te aproprii de sufletul consumatorului nu doar prin vedete, o fi bună și puterea exemplului, dar dacă vrei cu adevărat să iei pulsul clienților tăi te amesteci printre ei.

Bunăoară, dacă aș fi fost un mare magazin de sport și aș fi văzut mesajul lui Victor Kapra, unul dintre cei mai cunoscuți consultanți online și bloggeri din România, aș fi pus repede la punct un mic plan.

Victor Kapra - foto Vali BarbulescuCe-a scris Victor pe Facebook:

De la o greutate decentă 🙂 de 92 kg, am avut surpriza în dimineața asta să văd că am atins incredibilul record de 106 kg. Cred că am găsit una dintre cauze.
Mi se întâmplă adesea să mănânc „împreună” cu Facebook sau când sunt pe stradă. Culeg din farfurie, rapid, în fața computerului, cu ochii pe statusuri.
Într-un astfel de moment, aseară, mi-am dat seama că nici nu am simțit gustul cinei, am hăpăit pur si simplu câteva minute, pe mod automat.
Și bănuiesc că nu sunt singurul în situația asta. Cum am ajuns aici, nu știu, pentru că timp să mănânc omenește, relaxat, aș avea. În zece zile, maximum două săptămâni, vreau să schimb ceva.

Să fi fost Decathlon, SportGuru sau eMAG.ro, bunăoară, i-aș fi oferit lui Victor Kapra o pereche de pantofi de alergare, un tricou, niște pantaloni, o bluză cu mânecă lungă, că s-a făcut frig, ce mai, un kit standard pentru orice alergător amator. L-aș fi invitat să înceapă să facă sport, să alerge, să facă ceva pentru a schimba ceva. Sunt sigur că de aici ar fi ieșit ceva. Aș merge chiar mai departe, aș face un program cu bloggeri, le-aș asigura echipamentul sportiv, iar ei ar povesti pe blogul lor prin ce experiențe trec, cum e prima alergare, primul kilometru, primii cinci kilometri, primii zece kilometri, primul semimaraton, primul maraton etc. Cine știe ce Florin Ioniță e ascuns printre ei? 🙂

Victor, invitat de un magazin de sport sau nu, eu te sfătuiesc să te apuci de alergare. O iei ușor, pentru că rezultatele nu vin în 10 zile, dar îți garantezi că după trei luni te vei fi simțit mult mai bine în pielea ta. MyAsics este locul din care trebuie să începi. Îți faci cont acolo, introduci niște date (vârstă, înălțime, kilograme) și obții un program personalizat de alergare, adaptat cerințelor și putințelor tale. Poți să-ți alegi un obiectiv, să zicem că vrei să ajungi să alergi 5 km dintr-o bucată, poți să-ți alegi de câte ori pe săptămână vrei să alergi, iar platforma îți oferă un program de antrenamente excelent. L-am folosit de multe ori și datorită acestei platforme am reușit să-mi ating cele mai bune peformanțe în materie de alergare.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.