Prima  Evadare 2011 nu scapă de noroi. Deşi acum  nu mai plouă,  condiţiile meteo din ultimele zile au transformat traseul Primei  Evadări într-unul mai noroios decât anul trecut. Nu putem sper decât că nu o să fie la fel de noroios  ca cel de la Gârboavele.

Daniel  Sărdan, unul dintre reprezentanţii  organizatorilor,  a declarat pentru Biciclistul.ro că Prima  Evadare 2011 nu se va amâna.

Va trebui să ne descurcăm în condiţiile date,  a spus  Daniel.

Asta  înseamnă că dacă ţi-ai  luat cauciucuri de noroi ai fost inspirat.

Pe de altă parte,  n-ar trebui să fii descurajat sau descurajată. În condiţii normale, cu sol uscat,  Prima Evadare era considerat un traseu uşor. Acum devine “un pic” mai greu (a se nota ironia picului 🙂 ). E o provocare să vezi ce înseamnă acest pic pentru tine.

La Gârboavele am învăţat ceva: dacă dai de o porţiune prea noroioasă, mai bine îţi iei bicicleta în cârcă decât să te chinui să  pedalezi şi să-ţi încarci roţile peste puterile  tale. Sigur vei salva energie.

Şi, cel  mai important,  nu uita, toţi vom porni în aceleaşi condiţii. Nu vor exista favorizaţi, ci oameni cu voinţă mai mare şi oameni mai slabi.

Comentarii

Articolul precedentVinerea e sexy – ep. 1
Articolul următorImpresii: Prima Iron Evadare 2011
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE