Yorgos Ioannidis, CEO Romtelecom, nr concurs 395

Prima Evadare este o sursă bogată de poveşti care mai de care mai impresionante. Una dintre ele îl are în rolul principal pe Yorgos Ioannidis, directorul executiv al companiei Romtelecom, despre care am mai scris şi pe care îl admir foarte mult pentru determinarea şi caracterul său.

Ei bine, Yorgos  Ioannidis, în vârstă de 61 de ani, a terminat Prima Evadare 2011 pe locul 542 din 568 la categoria  General şi pe locul  65 din 66 la categoria peste 40 de ani.

Nu ştiu dacă directorul Romtelecom este cel mai în  vârstă concurent care a luat startul la Prima  Evadare, dar cred că este cel mai în vârstă concurent care a terminat Prima Evadare.

Yorgos Ioannidis a dat o declaraţie pentru Biciclistul.ro:

“Până la Palatul Ghica mi-a fost uşor. Totuşi, am fost nevoit să merg pe lâng bicicletă  nenumăraţi kilometri.  Unul  dintre motive a fost acela  că, în timp ce încercam să pedalez constant la o viteză rezonabilă, aveam un rimt cardiac foarte mare, mult mai mare decât este recomandat pentru vârsta mea, aşa că a trebuit să încetinesc.

Pe  urmă,  am  avut probleme şi cu noroiul, care mi se tot lipea de  roţi” (Yorgos Ioannidis, CEO Romtelecom)

Ioannidis a luat startul în acelaşi timp cu mai tânărul său compatriot Dimitris Tranakas, care a terminat cursa pe locul 388 la categoria General şi pe  locul 17 la categoria  Jurnalişti.

Dimitris Tranakas, mândru supravieţuitor al Primei Evadări 2011

Vezi clasamentul general Prima  Evadare

În altă  ordine de idei, din cei 18 angajaţi Romtelecom care s-au înregistrat la Prima Evadare, 11 au participat şi opt au şi terminat cursa.

Dacă n-ai apuat, te invit să urmăreşti interviul pe care Biciclistul.ro i l-a luat lui Yorgos  Ioannidis anul trecut, aici, aici şi aici.

Comentarii