Inițial, acest articol avea alt titlu: “Cum să schimbi camera de la bicicletă fără mâini”. Am găsit întâmplător filmulețul de mai jos, despre această operațiune. Am crezut că este o glumă, dar când l-am văzut pe Hector Picard am înțeles că am dat peste ceva special.

Hector Picard și este primul finisher de Ironman cu brațele amputate. În ciuda handicapului imens pe care îl are, Hector Picard reușește să schimbe camera de la bicicletă, ajutându-se de picioare și dinți.

Incredibil.

Hector Picard are o poveste impresionantă. În 1992, la 24 de ani, a suferit un accident de muncă în urma căruia a rămas fără ambele brațe. A trebuit s-o ia, practic, de la capăt și să învețe lucruri care nouă ni se par banale.

PUBLICITATE
Fă-ți cumpărăturile pe FashionDays.ro și Biciclistul.ro primește un comision la fiecare achiziție.

Nu numai că a trecut peste această cumpănă, dar a ajuns speaker motivațional și  sportiv de anduranță. Are un website foarte interesant – dontstopliving.org, cu informații și resurse utile pentru semenii care se confruntă, așa cum am făcut-o și el, cu accidente teribilea. Viața merită trăită, este mesajul lui, indiferent de  câte încercări ioviene te lovesc.

Întreaga lui poveste.

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.