Produse Isostar - testare Biciclistul.ro

La sfârșitul lunii august, Ciprian Bălănescu scria pe blogul său despre o campanie de testare de produse Isostar, pe care el le folosește cu regularitate în cadrul antrenamentelor sale.

Compania Isostar l-a rugat pe Ciprian să-și invite prietenii sportivi să testeze gratuit produse Isostar prin intermediul platformei BUZZStore – o platformă ce oferă spre testare tot felul de produse, nu neapărat sportive.

Curios despre ce este vorba am intrat pe platforma respectivă și m-am înscris în campanie. A trebuit să completez un formular extrem de lung, dar în urma căruia am fost selectat să testez produsele Isostar.

Eu sunt fan declarat al produselor High5 și am și completat acest lucru în chestionar, lucru care i-a îndemnat, probabil, pe reprezentanții Isostar să mă adauge pe lista celor cărora le-au trimis produsele lor.

Ce-am primit

Produse Isostar - testare Biciclistul.ro
Produse Isostar prmite la teste

 

Mai precis:

  • Un pachet de Powertabs Fast Hydration – tablete efervescente cu electroliţi pentru rehidratare rapidă înainte, în timpul şi după efortul sportiv. Sunt cu gust de Cola. Eu prefer gust de citrice, dar vom vedea ulterior câte de plăcute sau neplăcute sunt la gust.
  • Lângă tabletele efervescente se poate vedea o sticlă roşie. Este Isostar Fitness L-Carnitine, la 500 de ml, băutură energizantă şi ultrahidratantă, cu zero calorii şi 500 de mg de L-Carnitină, ce ajută la arderea grăsimilor. Eu încă nu sunt convins că ajută la arderea grăsimilor şi, în orice caz, o singură sticlă nu este de ajuns pentru a-ţi da seama de acest lucru. Te-ar putea interesa şi acest articol, apropos de L-Carnitină.
  • Lângă Carnitină este bidonul Isostar. Aici am numai cuvinte de laudă. Bidoanele Isostar sunt cele mai bune bidoane pentru biciclişti pe care le-am testat până acum. Nu se scurge niciun strop de lichid din momentul în care ai închis ţâmburuşul, oricâţi dinţi s-ar înfige fără milă în el. Eu am doi copii mici care mi-au făcut varză bidoanele pentru bicicletă, mai puţin pe cele Isostar. Deci, nota 10 la acest capitol!
  • Am primit şi un gel, Isostar Energy Gel Lemon, de 35 g, care este energizant cu vitamine şi minerale. Fără supărare, dar de la un singur gel chiar nu am cum să-mi dau seama dacă mă ajută în susţinerea efortului fizic sau nu, în condiţiile în care atunci când ai un antrenament prelungit trebuie să iei unul cam la 15-20 de minute.
  • Am mai primit un baton cu proteine, Powerplay Baton High Protein 35 g, cu un conţinut ridicat de proteine (25%), pentru susţinerea musculaturii în timpul efortului, definire musculară şi recuperare.
  • Şi ultima chestie, şase batoane energizante Isostar Baton High Energy 20g, cu fructe şi cereale, pentru mai multă energie în timpul efortului sportiv.

Mi-au venit ieri aceste produse şi încă nu am apucat să folosesc niciunul. Mă gândesc să ies la o alergare în seara asta sau mâine dimineaţă şi să iau L-Carnitina şi gelul energizant.

Voi reveni cu amănunte şi impresii pe măsură ce voi fi consumat produsele Isostar. Oricum, oricât de fan înrăit aş fi eu cu High5, nu pot să nu iau în considerare faptul că Ciprian Bălănescu, care-i cel mai bun în triatlonul din România, foloseşte Isostar şi este mulţumit de produsele sale.

Comentarii