Maratonul Olteniei 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Au început înscrierile la Maratonul Olteniei 2016, un dublu concurs, de trail running și MTB cross-country, ce va avea loc în perioada 27-28 august, în Râmnicu Vâlcea.

Este un concurs pe care îl susțin atât ca partener media, dar și în calitate de concurent. De dublu concurent! Am participat la Maratonul Olteniei în ultimii doi ani atât la proba de mountain bike, cât și la cea de alergare offroad și asta am de gând să fac și anul acesta.

Maratonul Olteniei se află la a patra ediție și are în ofertă patru probe: MTB 33 și 51 km, alergare 10 și 21 km. Orice ați alege veți fi puși la încercare! Vor fi atât urcări susținute, cât și coborâri amețitoare, atât zone de pădure, cât și pășuni. E cu de toate, și cu agonie, și cu extaz :).[/vc_column_text][vc_cta h2=”” h2_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”left” shape=”rounded” style=”outline” color=”sandy-brown” add_button=”top” btn_title=”ÎNSCRIERI” btn_style=”modern” btn_shape=”rounded” btn_color=”grey” btn_size=”lg” btn_align=”inline” btn_i_align=”left” btn_i_type=”fontawesome” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” btn_i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” btn_i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” btn_i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” btn_i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” add_icon=”top” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” i_color=”blue” i_background_color=”grey” i_size=”md” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.maratonulolteniei.ro%2Finscrie-te||target:%20_blank” btn_button_block=”” btn_add_icon=”true” btn_i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” i_on_border=””]

Maratonul Olteniei 2016 este un eveniment susținut de CEZ România.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Cursele de MTB sunt sâmbătă, 27 august, cele de alergare au loc duminică, 28 august.

Cursă Taxa pana pe 31 iulie Taxa intre 1-23 august
MTB 34 km 50 lei 75 lei
MTB 51 km 50 lei 75 lei
Trail Running 10,5 km 45 lei 70 lei
Trail Running 21,2 km 45 lei 70 lei
MTB & Trail 80 lei 100 lei

Mai multe detalii puteți găsi pe maratonulolteniei.ro și pe pagina de Facebook.

Eu am participat în 2014 și 2015, la ambele concursuri, variantele scurte. În 2014 am reușit să obțin un loc trei la categoria mea de vârstă, la proba de alergare, iar anul trecut n-am mai urcat pe podium, dar m-am clasat în primii 10 la ambele concursuri.

! O informație extrem de importantă: suma strânsă din taxele de participare, completată și de CEZ România, va asigura dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea cu echipamente medicale vitale.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “M-am înscris la Maratonul Olteniei, vă invit și pe voi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.