Coronavirus - sali sport inchise

”Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise”, a declarat marți seara ministrul de interne,  Marcel Vela. (sursa)

După cum știți, România este în stare de urgență, începând de luni, 16 martie 2020.

Coronavirus - sali sport inchise

Decizia de mai sus a fost luată într-o ședință a Comitetului de conducere a MAI, la care au participat secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat. Cei doi fac acum parte din Grupul de Decizie de la nivelul MAI care decide și propune acțiunile ce vor fi luate pentru combaterea coronavirusului.

Unele săli de fitness și sport au acționat proactiv și au închis porțile, de câteva zile. World Class România a tras cu dinții de toate dispozițiile autorităților. Pe 12 martie World Class nu lua în calcul închiderea sălilor. Pe 15 martie, clienții erau informați că își pot îngheța abonamentul, dar la cerere, prin trimiterea unui e-mail, însă, în continuare, sălile rămâneau deschise.

Ieri am trimis și eu e-mail și am cerut să-mi fie înghețat abonamentul până când România va ieși din starea de urgență. Am primit răspuns:

”Abonamentul dumneavoastră a fost înghețat pentru o perioadă de 30 zile cu posibilitate de prelungire”, semnat Sorin Zăbreanu.

World Class încă nu a făcut niciun anunț oficial, ca urmare a deciziei luate marți seara de către autorități. Probabil că va veni în cursul zilei de astăzi.

APEL LA SOLIDARITATE!

#staiacasa! Fii responsabil(ă), izolează-te cât poți de mult acasă, nu ieși afară decât în cazuri de strictă necesitate! Protejează-te pe tine, dar și pe cei din jurul tău! Poți să faci sport și în confortul casei tale. Știu, nu e ca afară, dar trebuie să ne adaptăm contextului actual.

Comentarii

Articolul precedentGold Nutrition își face loc în oferta Lidl România
Articolul următorJurnal de sport în criză de coronavirus – 18 martie 2020
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE