Au fost deschise înscrierile pentru Bran Epic Bike Ride, o tură pentru iubitorii de ciclism turistic ce va avea loc în perioada 22-24 iulie în zona Branului. Vei putea vedea Țara Branului din șaua bicicletei și te vei bucura de atmosfera de camping în fiecare seară.

Înscrieri aici

Există două variante de traseu din care poți alege: unul mediu și unul provocator. Traseul mediu are 142,6 km, iar cel provocator 216 km. Ambele trasee te duc prin locuri epice, feerice, așa că nu uita aparatul foto acasă.

Detalii trasee

În cadrul Bran Epic Bike Ride ai ocazia să viziteși și obiective turistice, printre care Castelul Bran, Rezervația de urși Libearty, cetatea Râșnov, peșterea Valea Cetății și multe altele.

Pedalarea se face în grupuri între patru și zece bicicliști, prieteni sau oameni grupați după ritmul în care vor să parcurgă traseul, astfel încât toată lumea să aibă o experiență cât mai plăcută. Fiecare echipă va primi un navigator din partea organizatorilor, cu care se vor orienta în teren.
Si ca sa fie epic pana la final, vom dormi in cort, in campingul Vampire Camping, in cortul propriu sau cortul organizatorilor (optional). Oricum alegi, noi venim cu salteaua, tu poti sa-ti aduci un asternut sau sacul de dormit.

Numărul locurilor este limitat la 150, iar taxa de participare cuprinde toate produsele și serviciile din kitul participantului: tricou tehnic de bicicletă, numere de bicicletă, medalie de participare, punct de alimentare intermediar, la jumătatea fiecărei zi, mic dejun, o salată pe zi etc.

Vezi kitul complet

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds